28.11.2014 THE BANKER PO ÔSMY KRÁT OCENIL RBI AKO BANKU ROKA

• RBI tak v tomto roku získala všetky štyri významné ocenenia ako najlepšia banka v strednej a východnej Európe
                          • Päť RBI dcérskych spoločností bolo tiež ocenených ako banka roka 2014

The Banker, špeciálna príloha časopisu Financial Times, udelil ocenenie „Banka roka v strednej a východnej Európe (CEE)" nielen Raiffeisen Bank International AG (RBI) , ale aj piatim z jej dcérskych spoločností. Spolu s vyznamenaním od The Banker tak RBI tento rok opäť získala všetky štyri významné ocenenia, ktoré renomované finančné časopisy udeľujú bankám za strategické umiestnenie na trhu, výkon a širokú ponuku služieb pre súkromných a firemných klientov v strednej a východnej Európe. V apríli RBI získala titul „Najlepšia banka v strednej a východnej Európe" od časopisu Global Finance už desiaty krát . EMEA Finance ju v máji ocenil „Najlepšia banka v strednej a východnej Európe a CIS" už po šiestykrát. Euromoney a The Banker jej udelili cenu „Najlepšia banka v strednej a východnej Európe" a „Banka roka v strednej a východnej Európe", v tomto poradí, už po ôsmy krát.

Tlačová správa

Spoznajte Raiffeisen

Next Prev
  • Odmena

OdmenaV Raiffeisen vás za riadne splácanie odmeníme.

• Garancie priatelia

Garancie priateliaV Raiffeisen nesľubujeme, ale garantujeme. Navždy.

• Vstúpte, prosím

Vstúpte, prosímSpoznajte 3 dôvody prečo vstúpiť do sveta Raiffeisen

• SuperRÝCHLA pôžička

SuperRÝCHLA pôžičkaAk potrebujete pôžičku, obráťte sa na nás. SuperRÝCHLU pôžičku u nás získate vždy bez poplatkov.

• Nové šaty

Nové šatyBambuľka vám prezrádí, čo má vo svojom kufríku

• Garancie navždy

Garancie navždySpoznajte naše garancie, ktoré platia navždy