Na Slovensko prichádza značka Raiffeisen

| 02.10.2012

• Raiffeisen banka otvorí prvé pobočky v novembri.
  • Jednoduchá ponuka produktov a priateľský rodinný prístup majú do skupiny
  • Raiffeisen Bank International pritiahnuť ďalšie skupiny klientov.
  • Ide o prvú banku na Slovensku, ktorá si na akceleráciu svojho rastu zvolila franšízový model.

Raiffeisen Bank International AG (RBI) predstaví na Slovenskom trhu značku Raiffeisen. „Po vyše 20 rokoch pôsobenia na Slovensku otvárame po prvýkrát pobočky pod značkou Raiffeisen Bank. Naším cieľom je s touto značkou pritiahnuť nové skupiny klientov. Raiffeisen práve oslávila svoje 125. výročie pôsobenia v Rakúsku a je synonymom bezpečnosti, udržateľnosti a dôvery, čo sú hodnoty, ktoré v uplynulých rokoch opäť získali na dôležitosti,“ uviedol Karl Sevelda, podpredseda predstavenstva RBI.

Banka otvorí prvé pobočky začiatkom novembra, pričom do konca roka bude mať Raiffeisen banka v plnej prevádzke približne 10 pobočiek. Raiffeisen banka bude popri Tatra banke, ktorá začala svoju činnosť v roku 1991, a banke ZUNO uvedenej na trh koncom roka 2010, treťou bankou na Slovensku v rámci skupiny RBI.